درباره ما

 

شرکت حريم سازه سپاهان

در دنيايي كه فناوري بشدت زمينه‌هاي مختلف زندگي را تحت تأثير قرار داده است، شرکت حريم سازه سپاهان با اتکال به خداوند قادر و متعال مصمم است، محصولات و خدماتي در حوزه‌ي مهندسي عمران فراهم ‌آورد و كيفيت خدمات مهندسي را از طريق نوآوري‌هاي به‌موقع فني معنادار، بهبود ‌بخشد. تا در نگاه مشتريان، تحسين‌ برانگيزترين شركت در صنعت خود باشد. شرکت حريم سازه سپاهان با مأموريت هم‌افزايي علم و ثروت، تحقق اهداف علمي و اقتصادي (شامل گسترش و كاربرد اختراع و نوآوري در زمينه هاي عمراني) و تجاري‌سازي نتايج تحقيق و توسعه (شامل طراحي و توليد محصول و خدمات) با ارزش ‌افزوده فراوان، به‌عنوان يکي از شرکت‌هاي دانش‌بنيان کشور با هدف ارائه خدمات فني مهندسي و رشد و اعتلاي صنعت ساخت و ساز کشور آغاز به کار نمود. اين شرکت با استفاده از دانش و اطلاعات فني مهندسين جوان خود ضمن ارتقاي سطح کيفي پروژه هاي در دست اجرا در راستاي بالا بردن کيفيت ساخت گام بر مي دارد. از شروع فعاليت، کيفيت و توليد بهنگام اساس فلسفه حرکت حال و آينده اين شرکت بوده است .

زمينه هاي فعاليت شرکت حريم سازه سپاهان:

شرکت حريم سازه سپاهان در سال 1385 فعاليت خود را در زمينه طراحي سازه هاي صنعتي آغاز نمود و پس از مطالعات گسترده ، در سال 1387 و همزمان با سال نوآوري و شکوفايي موفق به اتمام پروژه بزرگ نرم افزار سوله پرداز ( نخستين نرم افزار تخصصي طراحي سوله در ايران ) گشت و پس از ثبت نرم افزار در ارديبهشت ماه سال 1388 ، تاکنون موفق شده است توجه بسياري از شرکت هاي طراح و سازندگان سازه هاي صنعتي (اعم از خصوصي و دولتي) را به خود معطوف سازد. اين مجموعه داراي پنج واحد مجزاي طراحي و  محاسبه ، نظارت و اجرا ( عمران ) ، توسعه بازار ، تحقيق و توسعه ، اداري - مالي و منابع انساني مي باشد. هم اکنون اين گروه با بکارگيري و استفاده از پيشرفته ترين تجهيزات و نرم افزارها و بهره مندي از پرسنلي مجرب و همگام با استاندارد هاي روز دنيا سهم عمده اي در آباداني و ساخت و سازهاي صنعتي کشور دارد.

مبدع اولين نرم افزار طراحي اتوماتيک سوله، سوله پرداز

ارائه مشاوره در زمينه هاي طراحي و اجراي سازه هاي فلزي، صنعتي، سازه هاي فضاکار و خرپايي

طراحي و اجراي سازه هاي صنعتي، فلزي، سازه هاي فضا کار و خرپا

نرم افزار طراحي اتوماتيک سوله، سوله پرداز:

سوله پرداز نرم‌افزاري توانمند براي عمليات تحليل و طراحي سوله‌ها است. تنها نرم‌افزاريست در دنيا که به‌صورت تخصصي براي اين عمليات ساخته‌شده است. سوله پرداز اين قابليت را دارد که سوله‌هاي چنددهانه با دهانه‌هاي مختلف، سوله‌هاي همراه با بچه سوله، سوله‌هاي داراي سقف قوسي و سوله‌هاي تک‌شيب را تحليل و طراحي نمايد. به‌علاوه قادر به تحليل و طراحي سوله‌هاي داراي طبقه و ستون وسط نيز مي‌باشد.

با اين نرم افزار مي توانيد با سرعت و دقت، در کمتر از يک ساعت فايل هاي طراحي بر اساس بهينه ترين حالت با کمترين پرت ورق و همچنين نقشه هاي اجرايي سوله و دفترچه محاسبات آن را در اختيار داشته باشيد. سوله پرداز نقشه‌هاي اجرايي را در نرم‌افزار اتوکد با تمامي جزئيات موردنياز ترسيم و در قسمت دفترچه محاسبات کنترل‌هاي دستي مربوط به اعضا و جزئيات را انجام مي‌دهد. سوله پرداز در آخرين ورژن نرم افزار، مدل سه بعدي سوله در تکلا را به خروجي هاي خود اضافه نمود.

ازجمله قابليت بسيار کاربردي اين نرم‌افزار تحليل و طراحي سوله‌هاي داراي جرثقيل است. طراحي حماله و پل جرثقيل به دليل پيچيدگي روابط و مشکل بودن مدل‌سازي آن نيازمند وقت زياد است. مدل‌سازي دقيق حماله و پل جرثقيل در نرم‌افزار SAP براي شبيه بودن به حالت واقعي تبحر بسيار زيادي را مي‌طلبد. نرم‌افزار سوله پرداز با استفاده از تجربيات مهندسين باسابقه در اين امر و همچنين تحقيق و بررسي بسيار، در اين زمينه بسيار توانا بوده و حماله و پل جرثقيل را در صورت انتخاب کاربر به‌صورت اتوماتيک و با دقت بالا طراحي مي‌نمايد.

ازجمله قابليت‌هاي ديگر اين نرم‌افزار مي‌توان به بارگذاري دقيق و بسيار آسان آن اشاره کرد. بارگذاري سوله‌ها براي مناطق مختلف متفاوت مي‌باشد و اين امر به دليل تفاوت بين بارهاي برف و باد و زلزله شهرهاي مختلف است. در سوله پرداز با انتخاب شهري که سوله در آن واقع خواهد شد نرم‌افزار به‌سرعت ضرايب مربوط به باد، برف و زلزله که مربوط به منطقه انتخاب‌ شده است را وارد کرده و به‌صورت اتوماتيک ‌بارها را بر روي مدل سوله قرار مي‌دهد و با دقت بسيار زيادي کنترل مي‌کند.

سوله پرداز تمامي قسمت‌هاي مربوط به سوله را تحليل و طراحي مي‌نمايد به‌طوري‌که کاربر تقريباٌ از انجام هرگونه عمليات دستي و نرم‌افزاري بي‌نياز خواهد بود.

ورودي‌هاي نرم‌افزار سوله پرداز دهانه، ارتفاع، طول، شيب سقف، تناژ جرثقيل سوله، بار پوشش سقف، فاصله بين قاب‌ها و ارتفاع ديوار و پد استال، ويژگي‌هاي محل احداث (بار باد و برف و زلزله و تنش مجاز خاک) و... مي‌باشد؛ و اما خروجي:

نرم‌افزار ابتدا به طرح پل جرثقيل مي‌پردازد. برنامه ابعاد پيشنهادي خود را براي پل و حماله جرثقيل ارائه مي‌کند و کاربر مي‌تواند آن‌ها را تغيير دهد. کافيست کاربر مقادير به ضخامت و عرض ورق‌هاي بال و جان پل تعيين کند و کليک نمايد و نتيجه را در چند ثانيه مشاهده کند (برنامه تنش خمشي و تنش برشي و خيز و کمانش موضعي پل را کنترل نموده و وزن پل را به دست مي‌آورد و کاربر با سه چهار بار سعي به بهترين طرح دست پيدا مي‌کند.) سپس نوبت به طرح حماله ها يا تراورس هاي جرثقيل مي‌رسد که به طريق مشابه طرح مي‌گردد. در مرحله بعد، سوله پرداز SAP راهم در اختيار گرفته و سوله را به‌طور اتوماتيک در آن مدل و طبق آئين‌نامه مبحث ششم ايران بارگذاري مي‌کند و آن را طراحي مي‌کند. کاربر ابعاد بال و جان را براي تير و ستون‌ها مشخص نموده و يک کليک مي‌کند تا برنامه ابعاد را به SAP منتقل نموده به اعضا نسبت دهد و بعد از تحليل و طراحي در حالت دو بعدي و سه بعدي، نتيجه را به کاربر گزارش مي‌کند. پس کاربر مي‌تواند تنها در چند دقيقه يک سوله را با دو يا سه پيشنهاد مدل کند و وزن‌ها و هزينه‌هاي آن‌ها را مقايسه کرده و بهترين طرح را انتخاب کند.

ضمناً سوله پرداز داراي آپشن کاهش حالت دورريز ورق هست. بدين معنا که طول و عرض ورق‌هاي توليدي موجود در بازار به برنامه معرفي مي‌شود تا برنامه کاهش دورريز ورق را نيز در طراحي لحاظ کند. همان‌طور که ميدانيم يک سوله ممکن است ازنظر وزن کمترين وزن را داشته باشد ولي طرح آن مناسب تلقي نشود زيرا دور ريز ورق آن زياد است. پس طراح بايد علاوه بر سبک شدن مقاطع سوله دغدغه کاهش دورريز ورق را هم داشته باشد که سوله پرداز اين کار را انجام مي‌دهد. پس از طرح سوله برنامه به طرح ساير اجزاي سوله مي‌پردازد و در چند ثانيه آن‌ها را طراحي نموده و براي آن‌ها دفترچه محاسبات و نقشه ارائه مي‌کند. اين موارد شامل اتصالات، صفحه ‌ستون، پي سوله، بادبندها، سينه‌بندها، لاپه‌ها، بادبندهاي سقف و ديوار، ستون‌هاي باد و کنترل ضوابط کمانش موضعي ، کنترل تنش خاک، کنترل بلند شدگي، ، طرح کف ستون‌ها و آنکر بولت ها و اتصالات تير به تير و تير به ستون  مي‌باشد.

 اصولاً بسياري از اجزاي سوله مثل بادبندها و کف ستون‌ها و پل و حماله جرثقيل و... به‌صورت دستي و با روش سعي و خطا طراحي مي‌شوند يعني يک مقدار اوليه توسط طراح براي مقاطع فرض و طي محاسباتي کفايت آن بررسي مي‌شود. چنانچه مقطع مفروض قوي باشد در سعي بعدي مقطعي کوچک‌تر و چنانچه مقطع ضعيف باشد مقطعي قوي‌تر کنترل مي‌شود؛ و آن‌قدر اين چرخه (TRY & ERROR) بايستي انجام گيرد تا طراح به مقطع بهينه دست پيدا کند. به همين دليل و چون هر بار عمليات سعي بسيار وقت‌گير بوده و با محاسبات دستي روي کاغذ و به کمک ماشين‌حساب انجام مي‌شود طراحان از ابتدا سعي را با مقطعي محافظه‌کارانه و با ضريب ايمني بالا شروع مي‌کنند تا حداکثر در سعي دوم به جواب قابل قبولي برسند. مثلاً براي طرح پل جرثقيل (که اغلب توسط مهندسان طراحي نمي‌شود و تجربي ساخته مي‌شود) و يا طرح حماله هاي جرثقيل چند ساعت طول مي‌کشد تا هر بار سعي به نتيجه برسد.

نهايتاً بعد محاسبات اتصالات، کف ستون ها و پي ها و معين شدن بهينه ترين حالت ممکن، نرم افزار خروجي هاي شامل: دفترچه محاسبات به صورت  فايل  word، نقشه هاي اجرايي در فايل auto CAD به صورت شيت بندي شده، فايل خروجي تکلا به کاربر مي دهد.

مهم‌ترين نتايج استفاده از سوله پرداز:

بالا رفتن سطح ايمني طرح‌هاي سوله به دليل کاهش احتمالات خطا و دقت در محاسبات.

کامل بودن طرح براي اجرا و کيفيت طرح که اجراي سوله منطبق با طرح را ممکن مي‌سازد (سوله پرداز نقشه‌هاي برش کارگاهي - شاپ تير و ستون و حتي پل جرثقيل را هم ارائه مي‌کند).

حداکثر صرفه‌جويي در زمان  طراحي پروژهاي صنعتي

جلوگيري از هدر رفت مصالح و منابع (فولاد و بتن و ...) و ارزان‌تر تمام شدن احداث سازه‌هاي صنعتي و جلوگيري از هدر رفت منابع ملي.

قابليت برآورد مصالح و هزينه و کاهش ريسک انجام يک پروژه به دليل آگاهي از قيمت و منابع و مصالح لازم و شفاف‌سازي اجراي پروژه و کاهش اختلافات بين کارفرما و مجري پروژه هاو...

بازار هدف

عمده مشتريان اين محصول، طراحان سوله‌هاي صنعتي هستند.

صنايعي که احتياج به ارزيابي بهينه بودن طراحي‌هاي افراد دارند

مهندسين عمران

کارخانه سازها

دفاتر فني مهندسي

شرکت هاي مشاوره ساختماني

 و به طور کلي، کليه افرادي که نيازمند طراحي و اجراي سازه هاي صنعتي مي باشند.

محصولات مشابه

داخلي: در حوزه داخلي نرم‌افزارهاي مشابه در حوزه بتن و سازه‌هاي ديگر  وجود دارد ولي نرم‌افزار مشابه که در حوزه طراحي و بهينه‌سازي سازه‌هاي صنعتي فعاليت داشته باشد در حال حاضر وجود ندارد.

خارجي:

1-sap  و Tekla: نرم‌افزار تکلا طراحي را انجام نمي دهد و فقط براي نقشه گيري مورد استفاده قرار مي گيرد که با هزينه خريد لايسنس 20 تا 30 هزار يورو در بازار وجود دارند. نسخه‌هاي قفل شکسته به‌هيچ‌ عنوان قابليت اين کار را ندارند. در مورد طراحي سازه اصلي سوله هم در اکثر کشورهاي دنيا از نرم‌افزار SAP2000 استفاده مي‌شود که اين کار با چند اشکال يا محدوديت همراه است (روند سعي و خطا در آن برنامه نسبتا مشکل است): SAP فقط سازه اصلي سوله را طراحي مي‌کند و ساير قسمت‌ها مانند فونداسيون‌ها و اتصالات و بادبندها و جرثقيل را بايستي دستي طرح نمود.

سوله پرداز  SAP   را هم در اختيار گرفته و سوله را به‌طور اتوماتيک در آن مدل و طبق آئين‌نامه2800 و  مبحث ششم ايران بارگذاري  و آن را طراحي مي‌کند. نرم افزار سوله پرداز داراي خروجي فايل تکلا نيز مي باشد.

2-نرم افزارMicrostran limcon  :   برنامه اي براي تجزيه و تحليل و بررسي برج هاي مشبک و ساخته شده از فولاد است که براي طراحي، تجزيه و تحليل و بررسي اتصالات فولادي و عضو فولادي کاربرد دارد. در  واقع  يک راه حل جامع براي تحليل و طراحي سازه ها و قابها به صورت ? بعدي و ? بعدي مي باشد. اين نرم افزار انواع سازه هاي فولادي و بتني تا ????? عضو خطي را مدل مي کند. دستورهاي متنوع و کامل براي مدلسازي سازه، امکان تعريف بي نهايت ترکيب بار، محاسبه اتوماتيک وزن سازه تحت اثر بار مرده عضو ها، امکان اختصاص بارهاي گره اي، اختصاص بار حرارتي به گره ها، بارهاي گسترده يکنواخت، ذوزنقه اي، مثلثي، بارهاي حرارتي و انواع ديگر بار به اعضاي خطي، بارگذاري سقف، بار متحرک و … از ديگر امکانات اين نرم افزار مي باشد. نهايتا در اين نرم افزار خروجي نقشه هاي CAD را داريم. اين برنامه طراحي انواع اتصالات ، تجزيه و تحليل گرانش و بار جانبي سازه ها را به طور خودکار انجام مي دهد. در واقع اين برنامه سازه اصلي سوله را طراحي نمي کند و از خروجي ساير نرم افزار ها استفاده مي کند.

3-space gass: طراحي سازه هاي فولادي و اتصالات آن، پل ها، مخازن، استاديوم ها، ساختمان ها

4-master series(lite suite): طراحي سازه هاي فلزي و اتصالات آن، فايل هاي خروجي به صورت اکسل و word

در اين برنامه ها نمي‌توان برآوردي دقيق از ميزان مصالح به‌کار رفته در سازه و هزينه اجراي پروژه در دست داشت. همچنين به‌جز مسئله وقت‌گير بودن پروسه طراحي احتمال وقوع خطا در مدل‌سازي و طراحي بالاست. علي‌الخصوص با ضوابط جديد بارگذاري که در مبحث ششم مقررات ملي ابلاغ‌ شده و به ‌قدري ضوابط کنترلي و بارگذاري پيچيده شده که بدون استفاده از کامپيوتر اين کار واقعاً پيچيده و وقت‌گير است. همچنين ده‌ها طرح مختلف مي‌توان ارائه نمود که همه آن‌ها از نظر مهندسي قابل‌قبول هستند اما به‌سادگي نمي‌توان اظهارنظر کرد که کدام ‌يک از آن‌ها بهترين طرح به دليل کمترين مصرف مصالح يا حداقل دور ريز ورق خواهد بود (مثلاً، يک‌بار از فونداسيون گيردار و يک‌بار مفصلي استفاده نمود يا قوطي‌هاي بين قاب‌ها را کم‌ و زياد نمود). همچنين در برنامه هاي فوق، به دليل اينکه به طور تخصصي براي عمليات طراحي سوله ساخته نشده اند، امکان طراحي اتوماتيک سوله چند دهانه، جرثقيل و حماله آن، بچه سوله، سوله داراي نورگير، سقف قوسي، ستون مياني و نيم طبقه که طراحي دستي آن بسيار مشکل و امکان خطاي زيادي دارد، وجود ندارد. همچنين بار برف، تنش مجاز خاک، ضريب منطقه اي زلزله، ارتفاع و ضخامت ديوارها، نوع پوشش سقف، ارتفاع ديوار، شهر محل احداث سازه، ارتفاع پدستال، تنظيمات زلزله، هندسه سوله هاي مجاور، شرايط دمايي، جابه جايي مجاز سوله، پي و فنداسيون در اين برنامه ها در نظر گرفته نمي شود.

باوجود محدوديت‌هاي فوق و احساس نياز شديد در مورد نرم‌افزاري که اين محدوديت‌ها را جبران کند، اين گروه اقدام به ساخت نرم‌افزار سوله پرداز نمود که اين نرم‌افزار کليه قسمت‌هاي سوله را با بالاترين کيفيت و دقت در کمتر از 1 ساعت طراحي مي‌کند.

مزاياي رقابتي

نرم‌افزار سوله پرداز با فراهم کردن تمامي پارامترهاي مؤثر در ساخت سوله به‌صورت اتوماتيک امکان طراحي بهينه و استاندارد را براي کاربر فراهم مي سازد.

ساير قابليت‌ها:

سرعت و دقت در طراحي

قابليت ارزيابي و انطباق طراحي با آيين‌نامه‌هاي مصوب منطقه‌اي

قابليت طراحي بهينه (نسبي)

قابليت مشاوره با تيم حرفه‌اي طراح از طريق سرويس غيرحضوري

 مدل کردن کامل و دقيق سوله در sap2000، طراحي به روش ASD و LRFD، بارگذاري بر اساس مبحث ششم ويرايش 1392 و آيين نامه 2800 و بر اساس استانداردهاي(A.I.S.C[4]) ،.(M.B.M.A[5])

خروجي اتوماتيک نرم افزار قدرتمند TEKLA در کمتر از 5 دقيقه، طراحي سوله هاي تا ده دهانه مدل سازي انواع سوله  شامل سوله هاي با سقف قوسي، تک شيب، بچه سوله ي يک طرفه و دو طرفه،  ستون مياني، جرثقيل، طبقه و ...

طراحي پل جرثقيل (تک پل- دوپل )

طراحي حماله هاي جرثقيل (مفصلي – يکسره )

طراحي فونداسيون ها

کنترل تنش خاک ، تحت همه حالات بارگذاري

کنترل برش پانچ ، کفايت آرماتور خمشي ، برش يک طرفه ، UPLIFT و لغزش فونداسيون

کنترل ضوابط  b/t براي جلوگيري از کمانش موضعي

طرح اتوماتيک اتصالات سر به سر تيربه تير –  تيربه ستون

امکان مدل اتوماتيک حماله جرثقيل در برنامه SAP 2000

ارائه جدول دقيق و کامل وزن قطعات فولادي

برآورد وزن فولاد مصرفي پروژه ، وزن ميلگرد و حجم بتن مصرفي و هزينه هاي تمام شده پروژه

ترسيم نقشه هاي اجرايي سوله به همراه نقشه هاي شاپ تير و ستون

داراي حالت Lost Option براي کاهش دور ريز ورق، يکي از موضوعات بسيار ضروري در طراحي سوله‌ها با توجه به تنوع ابعاد ورق‌هاي موجود در بازار مبحث طراحي بهينه است که طراحي سيستماتيک توسط نرم‌افزار سوله پرداز باعث به حداقل رسيدن دور ريز ورق‌ها و اتلاف سرمايه مي‌گردد.

مدل کردن کامل و دقيق سوله و بارگذاري در برنامه SAP 2000 به طور اتوماتيک ظرف چند ثانيه

کنترل تنش ها و جابجايي سوله توسط برنامه بر اساس آئين نامه فولاد و بارگذاري ايران

ارائه دفترچه محاسبات براي کليه مراحل طراحي دستي

طراحي اتوماتيک بادبندهاي سقف و ديوار ، ستون هاي باد و تير نعل درگاه

طراحي اتوماتيک کف ستون ها (مفصلي – گيردار)

طراحي بولت ها و کف ستون گيردار تحت همه حالات بارگذاري

قابليت طراحي مقاطع سوله به صورت خودکار

انتخاب مقاطع مختلف براي اجزاي  سازه مانند تيرها، ستون هاو....

انتقال هندسه مدل و نتايج طراحي سازه از نرم افزارsps[6] به  نرم افزار sap  و مدل کردن کامل و دقيق سوله و بارگذاري در برنامه SAP 2000 به طور اتوماتيک ظرف چند ثانيه

محاسبه بارهاي طراحي و ترکيبات بار: محاسبه پارامترهاي بارگذاري مربوطه به صورت خودکار در هندسه سازه، بدون نياز به محاسبات دستي جداگانه.

از ديگر مزاياي اين نرم‌افزار ارائه برآورد دقيق اقتصادي طرح است که قبل از اجرا کارفرما مي‌داند چقدر بايد هزينه کند و مقدار دقيق مصالح فولادي و بتني و آرماتور و قالب‌بندي و پوشش سقف و ديوارچيني و. را در اختيار دارد. حتي گاهي مي‌توان به اين نتيجه رسيد که مثلاً براي پوشش سقف يک سالن به عرض 30 متر استفاده از يک سوله تک دهانه با دهانه 30 متر مناسب‌تر است يا يک سوله دو دهانه با دهانه‌هاي 15 متري. مسئله‌اي که برآورد دستي آن چند روز زمان مي‌برد.

خروجي هاي اين نرم افزار شامل:

 فايل ورد دفترچه محاسبات، فايل اتوکد و خروجي تکلا مي باشد.

قابليت گرفتن گزارش و ذخيره نتايج در پايان عمليات (با جزئيات مشخصات هندسي سوله، کارفرما، محل احداث سازه)

احجام و اوزان و بهاي بتن و فولاد مصرفي با جزئيات مصرفي، تمام شده اسکلت سازه در فايل اتوکد

گروه طراحي و اجراي حريم سازه سپاهان:

در کنار نرم افزار سوله پرداز، تيم طراحي و اجراي شرکت حريم سازه سپاهان با بيش از 9 سال سابقه در زمينه طراحي، اجرا و مشاوره سازه هاي صنعتي و بيش از 11 سال سابقه در زمينه طراحي و اجراي سازه هاي فلزي و بتني و التزام به مديريت کيفيت و معيارهاي فني و مهندسي در ارائه محصول و خدمات به‌منظور صيانت از سرمايه‌هاي ملي و ارزش‌آفريني مستمر براي جامعه مهندسي کشور، حضوري فعال داشته است. تعهد ما به مشتري تلاش در جهت ارائه بهترين مشاوره هاي لازم در روند تهيه سايت پلان و طراحي معماري و انجام طراحي بهينه براي سازه ها و اجرا و نظارت دقيق بر ساخت مي‌باشد. مهندسان جوان اين مجموعه در کنار باتجربه‌ترها جمع شده‌اند تا به هرگونه نياز توليدکنندگان و صنعتگران کشور در حوزه مهندسي عمران پاسخگو باشند. امر طراحي سوله کاريست تخصصي و بسيار دقيق ، فاکتورهاي مهمي در طراحي دخيل هستند که بي توجهي به آنها مي تواند هزينه گزافي را به سازنده تحميل کند که صرفه اقتصادي را زير سؤال مي برد و يا ممکن است نتيجه معکوس داده و استحکام و پايداري سازه را تضعيف نمايد و موجب ايجاد حوادث جبران ناپذير گردد. واحد کنترل کيفي حريم سازه سپاهان در زمان طراحي، ساخت و نصب، با دقت فراوان تمام مراحل را بررسي کرده و با استفاده از متخصصاني در زمينه طراحي کليه فايل هاي طراحي را بررسي و به صورت بهينه ارائه مي کند، همچنين تمامي مراحل جوش کاري، رنگ کاري و هندسه کار را با دقت بررسي و به کارفرما بر اساس استاندارد ها و آيين نامه هاي معتبر گزارش مي دهد.

مزيت هاي رقابتي گروه طراحي حريم سازه سپاهان:

قابل‌ذکر است اين گروه به‌عنوان مبدع نرم‌افزار تخصصي سوله پرداز قابليت‌هاي منحصربه‌فردي در طراحي سازه‌هاي صنعتي دارد که در زير به برخي از آن‌ها اشاره مي‌شود:

ارائه سبک‌ترين طرح ازنظر مصرف فولاد و بتن و با حداقل دورريز ورق

ارائه طرح‌هاي معمولي در کمتر از 24 ساعت

ارسال نقشه‌ها و دفترچه محاسبات و فايل‌هاي محاسباتي توسط ايميل يا پست به سراسر نقاط جهان

ارائه جدول ليستوفر قطعات فولادي سوله و حجم بتن و وزن آرماتور مصرفي و حجم ديوارچيني و غيره و برآورد ريالي پروژه

ارائه فايل‌هاي محاسباتي سوله و فونداسيون

ارائه نقشه پل و حماله هاي جرثقيل و شاپ تير و ستون

ارائه نقشه‌هاي شاپ و برش از نرم افزار تکلا

دقيق‌ترين و ايمن‌ترين طراحي مطابق با آخرين استانداردهاي ملي ايران و بين‌المللي

ارائه چند سري نقشه شامل طراحي‌هاي متفاوت براي يک سوله به کارفرما جهت انتخاب

 ارائه طرح‌هاي سبک‌سازي براي طرح‌هاي قبلي

بررسي و ارائه طرح‌هاي مقاوم‌سازي براي سوله‌هاي اجراشده

مهم‌ترين وظيفه يک طراح خوب سازه سبک‌سازي سازه و کاهش قيمت تمام‌شده پروژه ضمن رعايت کليه استانداردهاي ملي و بين‌المللي مي‌باشد که بسيار به دانش و تجربه طراح برمي‌گردد. اينکه از چه مصالحي و سيستمي استفاده شود، بتني يا فلزي، سوله يا خرپا يا سازه فضاکار، سوله معمولي يا قوسي،، ابعاد دهانه‌ها و ارتفاعات و شيب سقف‌ها و...!

شرکت حريم سازه سپاهان با داشتن بهترين و پيشرفته ترين تجهيزات و ماشين آلات سنگين و سبک صنعتي در فضاي سرپوشيده و با استفاده از انواع فولاد و بهره گيري از کارگران و متخصصين و مهندسين کارآزموده ، توان وسيع خود را براي قبول و انجام انواع سفارشات طي سال‌هاي گذشته به اثبات رسانيده و آمادگي دارد که حضور فعال براي مشارکت در انواع طرح‌هاي دولتي و ملي داشته باشد. محاسبات فني و طراحي سازه ها در شرکت حريم سازه سپاهان در واحد مهندسي و با استفاده از نرم‌افزارهاي سوله پرداز و بر اساس استانداردهاي، (A.I.S.C) ،(M.B.M.A) انجام مي‌گيرد .

لازم به ذکراست کليه مراحل ساخت و توليد سازه هاي فلزي که شامل:

ساخت و نصب اسکلت فلزي پيچ و مهره

ساخت و نصب اسکلت فلزي جوشي

ساخت و نصب استراکچرهاي صنعتي

ساخت و نصب  انواع سوله 

 مطابق آئين‌نامه‌ها و مقررات ملي ساختمان بوده که اين امر زير نظر واحد کنترل کيفيت انجام مي پذيرد.

 

 


[1] Soolepardaz sepahan (SPS)

[2] industrial

[3]Space frame and truss structures

[4] American institute of steel construction

[5] Metal Building Manufaturere Association

[6] Soolepardaz sepahan

تماس با ما

اگر برای خرید یکی از بسته های نرم افزار سوله پرداز پرسشی در ذهن دارید یا مایلید با واحدهای پشتیبانی فنی، طراحی سازه ، خرید نرم افزار ارتباط برقرار کنید؛ همین حالا می‌توانید با ما تماس بگیرید

پشتیبانی
Close